Ana Barišić

- mr.sc. ANA BARIŠIĆ -


komunikolog

certificirani Lessac praktičar

autorica terapeutskih pričaVIA Radionice terapeutskih priča i pripovijedanja

VIA Radionice (Lessac) komunikacijskih vještina- OSOBNI PODACI -

Rođena u Zadru

živi i radi u Rijeci


-KONTAKT-

Rijeka

+385(0)95 569 3858

viaradionice@gmail.com

Twitter

FacebookBiografija

Ana Barišić je magistra iz polja komunikologije, magistra primarne edukacije, certificirani Lessac Kinesensics praktičar, autorica je knjige za djecu Čuvar Snenozemlje.

Desetogodišnje iskustvo glumačkog rada, sudjelovanja u izvedbi predstava, pisanja terapeutskih priča, rada s djecom s teškoćama i djecom tipičnog razvoja te rada s odraslima u području osobnog razvoja i unapređenja integrirala je u provedbu programa Lessac Kinesensics pripovijedanje i pisanje terapeutskih priča te Lessac Kinesensics komunikacijske metode.


Obrazovanje

Autorica edukativnog programa Priča koja pomaže i Lessac Kinesensics terapeutske metode pripovijedanja na Učiteljskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci od 2016.

Educirala se na Lessac Research Institute za glas i pokret na De Pauw University u SAD-u; te stekla naziv Certificirani Lessac Kinesensics practicioner metodu govorništva glas i pokret 2014.-2015.

Magistrirala komunikologiju na poslijediplomskom studiju informacijskih i komunikacijskih znanosti Sveučilišta u Zadru 2013.

Educirala se na Glumačkom studiju HKK- Zadar-MAPA- Mouving Academy for Performing Arts 1999. – 2001.

Diplomirana je magistra primarne edukacije – Sveučilište u Zadru 2000.


Objavljene knjige i članci

Autorica je knjige za djecu i mlade ČUVAR SNENOZEMLJE

Koautorica je poglavlja u knjizi The Role of Bibliotherapy and Therapeutic Storytelling in Creating Inclusive Classroom Communities u suradnji sa dr.sc. Sanjom Skočić Mihić te Nadiom Novak Ramić, mag.rehab.educ.

Koautorica je poglavlja u knjizi Play With Purpose – Lessac Kinesensics in Action u suradnji sa dr.sc. Sanja Skočić Mihić I Nadia Novak Ramić, mag.educ.rehab.

Autorica je mnogih terapeutskih priča koje piše za djecu I odrasleFotografije


HNK Zadar Ana Barišić
HNK Zadar Ana Barišić
Kinesensics kmunikacijske metode u USA
Čuvar snenozemlje
Stručno znanstverni skup
VIA Radionice